Nieuw! Mobiele compacte Koelbox 2-8°C Vaccins/Insuline/Medicatie, elektrisch continue koelen. Ideaal voor in auto, trein, camper, thuis of kantoor. Mobiel en dicht bij je in de buurt.

Artikel 7 van 27
€ 289,00 (inclusief btw)

's-Werelds intelligentste en kleinste electrische koelbox.

Mobiele koeling voor vaccins, insuline of andere medicatie voor in auto, caravan, trein, cruise ship, kantoor, thuis of op (internationale) reis.

Dit is NIET een FRIO product.

Product is op voorraad en direct leverbaar!

Vragen over deze medische koelkast? Tel. 0475 582255.

---GRATIS VERZENDING---

Koelt medicatie tussen 2-8 ° C elektrisch via  220V/110 V of via 12V stecker (b.v. auto, caravan, trein). Voltage wordt automatisch aangepast aan het land. Wereldsteckers en 12V steckers worden bijgeleverd. Compact, mobiel en Ideaal voor op reis. Door flexibele inzet tevens zeer geschikt voor op thuis op kantoor of onderweg. Koeling stopt automatisch bij een minimale temperatuur van 2 °C om bevriezing van medicatie te voorkomen. Dit geeft extra vertrouwen en bescherming.

Werkt +/- 4 uur tussen 2-8 ° C zonder stroombron via een herlaadbare ingebouwde accu.

Voor b.v. 8 standaard insulinepennen (of andere medicatie).

Mobiele compacte koelbox reuma medicatie, humira medicatie en biologicals.
– Humira® koeltas, Amgevtita® koeltas.
– Enbrel® koeltas -Reuma medicatie koeltas, Anaphylaxie-Medicatie koeltas.

De CoolBox zal er echter altijd voor zorgen dat uw medicijnen tussen 2-8 °C koel worden bewaard.

De Coolbox is mobiel en kan dichtbij je werk - woonplek gezet worden (niet meer van locatie ijskast afhankelijk).

Afmeting koelbox op accu: Hoogte 10,7 cm, Lengte 22 cm, diepte 11 cm.

Te gebruiken koelruimte is 18 x 6,5 x 4 cm.

Gewicht: 1350 gram.

Inclusief App voor het uitlezen van temperatuur en andere relevante data.

Voor in het vliegtuig is het gebruik alleen van de electrische koeltas op eigen risico (i.v.m. vliegduur en eventuele vertragingen).

FAQ:

Hoeveel ruimte is er in CoolBox?
De holte (bruikbare ruimte) in CoolBox is maar liefst 468 cm2, of groot genoeg om 8 standaard insulinepennen (of andere medicatie) te plaatsen. De exacte afmetingen van de holte in het binnencompartiment is 18 x 6,5 x 4 cm. Dit is de te gebruiken ruimte om in te koelen. Houd er rekening mee dat sommige injecteerbare pennen groter zijn dan andere, zoals de Humira Pen. Voor de grootste pennen kunt u dus maar 5 pennen erin stoppen.

Wat wordt de temperatuur in CoolBox?
De omgeving waarin CoolBox wordt gebruikt, heeft enige invloed op de koeling. Net als de koelkast in uw huis, is deze minder effectief bij blootstelling aan extreme omstandigheden. CoolBox zal er echter altijd voor zorgen dat uw medicijnen tussen 2 en 8 ° C (35.6 tot 46.4 ° F) koel worden bewaard bij een temperatuur van maximaal 32° C.

Is CoolBox waterdicht?
CoolBox is eigenlijk zoals elk elektrisch apparaat. De CoolBox is niet waterdicht en moet in een droge omgeving worden bewaard.

Kan ik mijn CoolBox in een kast of koffer plaatsen?
Het hangt echt af van de kastgrootte. Net als een normale koelkast koelt CoolBox door warmte te elimineren. De hitte moet verdwijnen. Gebruik de CoolBox dus niet in een gebied met weinig of geen luchtuitwisseling, omdat er geen plek is waar warmte kan worden afgevoerd.

Wanneer aangesloten op een stroombron, moet de CoolBox lucht hebben om door zijn koelvinnen te circuleren. Sluit de CoolBox niet aan op een stroombron wanneer deze zich in een gesloten ruimte bevindt, zoals een koffer of bureaulade.

Heeft mijn CoolBox een garantie?

Ja, de CoolBox is gegarandeerd, we maken geweldige producten en besteden veel aandacht aan details om absoluut perfecte producten te maken. De garantie is 1 jaar.

Hoeveel energie gebruikt CoolBox? Zal hij de accu van mijn auto leegmaken?

In principe niet. De CoolBox gebruikt 4,5 ampère 12V DC, ongeveer hetzelfde als een enkele koplamp van een auto. De CoolBox mag een volledig opgeladen accu niet leegmaken of beschadigen wanneer deze wordt gebruikt terwijl de motor draait. Elk voertuig en elke accu is uniek. Vraag uw dealer of monteur om de kwaliteit van uw batterij te controleren voordat u een apparaat aansluit dat mogelijk leeg raakt.

Kan ik de CoolBox in een auto gebruiken?

Ja absoluut. De CoolBox wordt geleverd met een adapter waarmee u deze in de auto kunt gebruiken. Door de 12V DC-connector of AC-adapter van uw auto te gebruiken, kunt u uw medicatie in vrijwel elke situatie op een veilige temperatuur houden. Zolang er een energiebron is, kan uw geneesmiddel worden beschermd.

Beschermt CoolBox mijn medicatie tegen bevriezing?

Het vooraf instellen van het apparaat voorkomt dat uw medicatie onder 2 ° C komt, zodat uw medicijn nooit bevroren wordt. De CoolBox moet echter worden gebruikt bij "normale" temperaturen. Als u uw CoolBox permanent bij temperaturen onder nul graden houdt, voorkomt dit niet dat uw geneesmiddel bevriest.

Waar moet ik mijn CoolBox bewaren als ik vlieg?

U moet uw medicijnen altijd bij u houden, ongeacht het vervoermiddel. Bewaar u medicatie nooit in de bagageruimte onderin het vliegtuig. Neem het altijd mee als handbagage. Als uw bagage zoek raakt of uw vlucht vertraagd is, kan dit uw vakantie verpesten. Er zijn steeds meer beperkingen voor vliegtuigen voor reizen met batterijen. Als het je lukt om je CoolBox aan boord van een vliegtuig te plaatsen, hebben steeds meer vliegtuigen een 12 VDC-voedingspoort in de buurt van je stoel. Mogelijk kunt u CoolBox tijdens de vlucht op deze aansluiting aansluiten (vergeet niet om altijd de instructies van de stewardessen op te volgen wanneer u elektronische apparaten wel en niet kunt gebruiken).  De accuduur kunt u verlengen via een powerbank. Deze is ook te bestellen via deze webshop.

Op welke temperatuur kan ik CoolBox gebruiken?

We hebben CoolBox getest tot een omgevingstemperatuur van 36 ° C. Bij deze temperatuur blijft alles in CoolBox tussen 2 en 8 ° C. Als u daarentegen CoolBox bij deze temperatuur gebruikt, gaan de batterijen minder lang mee.  De meeste mensen blijven echter niet permanent in een temperatuur van 36 ° C en hebben toegang tot airconditioning, zowel in een huis als in de auto.

Wat wordt geleverd met CoolBox?

In de doos van CoolBox zit:

- Een mooie kleine draagbare koelkast van ongeveer 20 x 10 x 10 cm

- AC-adapter 110 / 220V met vier verschillende stopcontacten (voor de VS, Azië, Europa, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk)

- Een kabel om uw CoolBox te gebruiken met de sigarettenaansteker van uw auto (12V)

Alarm:

Een alarm begint te klinken wanneer de batterij tot 20% is opgeladen. Om dit alarm uit te schakelen, klikt u gewoon op de O/I-knop aan de rechterkant van het apparaat. Wanneer de batterij tot 10% is opgeladen, zal het alarm opnieuw beginnen en zal het niet mogelijk zijn om het uit te schakelen totdat u de stekker van het apparaat in het stopcontact steekt.

Afmetingen en gewicht:

Afmeting: Hoogte 10,7 cm, Lengte 22 cm, diepte 11 cm.

Gewicht: 1350 gram.

Te gebruiken koelruimte is 18 x 6,5 x 4 cm.

TESTIMONIALS CoolBox:

"Mijn leven veranderde toen ik ontdekte dat mijn dochter diabetes had. Plots was er zoveel te overwegen. Gelukkig heb ik contact opgenomen met mijn plaatselijke diabetesvereniging en zij hebben uw producten aanbevolen, wat me echt heeft geholpen mijn leven weer op orde te brengen. Nu is het voor haar gemakkelijker geworden om naar school te gaan met al haar diabetesbenodigdheden. Bedankt CoolBox".

"Ik ben 64 jaar oud en ik hou van een actief leven, wandelen, naar het strand gaan in het weekend en zwemmen met mijn kleinzoon. Een paar jaar geleden vertelde mijn arts me dat ik een nieuw medicijn moest nemen voor mijn artritis. Het werkte heel goed en ik voelde me nog levendiger. Het probleem was dat het medicijn koud moest blijven. Gelukkig kwam ik CoolBox tegen en ze stuurden me een eerste prototype om te testen. Het werkt heel goed".

"Ik herinner me toen ik een tiener was, het leven was zo ingewikkeld voor mij. Ik gebruik een medicijn genaamd L-Thyroxine omdat ik schildklierproblemen heb. Ik probeerde de vorm van de tablet te gebruiken, maar deze was niet in overeenstemming met mijn situatie. Dus moet ik het vloeibare formaat nemen, dat gevoelig is voor hitte. Het is goedkoop, maar ik moet het overal mee naartoe nemen omdat het niet altijd verkrijgbaar is in andere apotheken. Het maakt mijn leven gecompliceerder omdat ik gekoelde tassen moet gebruiken om te reizen. Toen ik CoolBox ontdekte, was ik de eerste die zei: "Ik wil het", omdat het zal veranderen en mijn leven voor altijd gemakkelijker zal maken".

"Ik hield van het verhaal van de CoolBox, waar een broer het ontwikkelde om zijn andere broer te helpen na zijn bevriezing van insuline. Dit toont aan dat noodzaak vaak de moeder van de uitvinding is. De beste producten zijn vaak het meest voor de hand liggend. Ik ben gewoon verbaasd dat niemand eerder aan deze oplossing heeft gedacht".

"De langste reizen beginnen met kleine stappen. Maar met CoolBox denk ik dat je een gigantische stap zet! Je gaat me helpen en talloze anderen leiden een normaal leven waarin we kunnen leven, liefhebben, reizen en ons leven kunnen leiden. Ik bedoel echt genieten van het leven. Ik hou van jullie, heel erg bedankt".

 

© 2016 - 2024 www.frio-koeltas-insuline.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel