Over FRIO

De gespecialiseerde original en officiële FRIO koeltas webshop.

 FRIO insuline koeltas wordt aanbevolen door vele diabetes verpleegkundigen/specialisten:

  • Houdt insuline dagenlang op veilige temparatuur
  • Gebruikt alleen koud water om te activeren 
  • Heeft geen koelelement, batterijen of electriciteit nodig
  • Makkelijk inzetbaar met mooie design 
  • Koeling tot 45 uur
  • Voor alledaags gebruik (b.v. warme auto) en vakanties
  • Onhandig ijspacks of thermoskannen zijn NIET meer nodig.
  • Gepatenteerde technology.
  • Geproduceerd in Engeland.

De FRIO insuline koeltas (isuline koeler) is een koeleenheid die werkt via verdamping en is ontworpen met het doel om insuline veilig koel te houden bij een temperatuur van 18-26°C voor minimaal 45 uur. Zelfs in een contante omgevingstemperatuur van 37,8°C is het werkzaam! De tas kan regelmatig worden 'gereactiveerd' door het weer in water te dompelen.

Het meest eenvoudige en handige medicatie koelsysteem op de markt. Een FRIO biedt diabetes-patiënten en andere medicatie gebruikers de ultieme stijlvolle accessoire voor de veilige en gemakkelijke opslag / transport van hun in-use insuline of medicatie. De insuline kan veilg bewaard worden in een FRIO koeltas gedurende maximaal 28 dagen. Het FRIO koeltasje kan continu worden ge(re)activeerd en is meer dan 1 jaar werkzaam.

FRIO TAS HOUDT INSULINE KOEL EN VEILIG
Het is stijlvol, licht en compact, herbruikbaar en duurzaam. Het maakt het rezien met diabetes makkelijker.
Activeer de FRIO koeltas gewoon met koud water. Het is verkrijgbaar in veschillen maten als b.v. grote koeltas, klein koeltasje, mini koeltas etc. 
Opmerking: insuline moet op aanbevolen temperatuur van de fabrikant eerder in de FRIO portemonnee wordt geplaatst. Controleer de informatie van de fabrikant bijsluiter voor uw specifieke medicatie.

De fabrikant in de U.K. van deze FRIO koeltas is toegewijd om een ​​zeer effectieve en goedkope oplossing te bieden van het gebruik van insuline bij een veilige bewaar temperatuur. Het kan ook functioneren als een medicijnen koeltas of koeltas medicatie.

GEMAKKELIJK TE GEBRUIKEN:
Het principe is eenvoudig. Om de koeltas te activeren, onderdompelen in koud water voor 5 minuten (afhankelijk van de omvang van de tas, zie gebruiksinstructie pagina). De kristallen in de panelen van de portefeuille absorberen water en wellen op tot een gel die 45 uur koelen blijft. Na het uit het water nemen van de  FRIO met een (papieren) handdoek droog deppen. Hiernaa is het klaar voor gebruik.

BIJZONDERHEDEN:
Hoewel geactiveerd door water zal de de FRIO koeltas droog aanvoelen. De Cambrelle buitenbekleding verhoogt de efficiëntie. 

VERENIGBAARHEID:
Ontworpen voor vele soorten insulinepompen, insuline pennen, flesjes en standaard vullingen. 

Andere toepassingen:
De FRIO wallet kan ook worden gebruikt voor b.v. medicijnen die bij kamertemperatuur moeten worden bewaard (koeltas medicijnen) zoals glaucoom oogdruppels, groeihormonen, anafylactische shock therapieën etc. Het functioneerd als een klein koeltasje voor medicijnen.

FRIO is uniek:
Alle producten maken gebruik van onze unieke gepatenteerde technologie. Het kan tevens gebruikt worden als een klein koeltasje voor medicijnen of koelbox voor medicijnen, reis koeltas, reis koelbox of als koelzak.

© 2016 - 2024 www.frio-koeltas-insuline.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel